DailyDeals.nl headerimage

Alle dagaanbiedingen van NederlandDailyDeals.nl verzamelt alle dagaanbiedingen en lokale deals van Nederland in éen overzicht, overzichtelijk en altijd up-to-date. Sorteer de dagdeals op categorie of prijs om jouw ideale aanbieding te vinden!

Veelgestelde vragen - Algemeen

Wat is een dagaanbieding?

Een dagaanbieding is een product/dienst dat gedurende 24 uur voor een scherpe actieprijs wordt aangeboden. Er zijn verschillende websites die dagaanbiedingen aanbieden, zoals 1DayFly, iBOOD, DealDonkey, ClickToBuy en Groupdeal. Dankzij het opkopen van voorraden kunnen deze website originele merkproducten en leuke musthaves aanbieden voor bodemprijzen. Het aanbod is meestal beperkt is en de korting altijd onweerstaanbaar, dus je moet snel een keuze maken voordat anderen er met de aanbieding vandoor gaan!

Welke aanbiedingen staan in het overzicht?

DailyDeals.nl toont de 24-uursaanbiedingen van: iBOOD, 1DayFly, ClickToBuy, DealDonkey, Groupdeal, Marktplaats, MediaMarkt, iChica, voorHEM.nl, voorHAAR.nl, DealDigger en vele anderen!

Wanneer verschijnen er nieuwe aanbiedingen?

Op 2 vaste tijdstippen per dag worden de meeste aanbiedingen op DailyDeals.nl vernieuwd; om 12 uur ’s nachts én om 12 uur ’s middags. De meeste shops laten de nieuwe aanbieding aan het begin van een nieuwe dag te laten starten, dus om 0:00 uur ’s nachts. Andere shops kiezen er weer voor de aanbieding op het middaguur, om 12:00 uur ’s middags, te vernieuwen.

Welke producten kan ik verwachten als dagaanbieding?

Het aanbod van dagaanbiedingen is zeer divers en loopt uiteen van LED televisies tot heerlijke parfums, en van stoere jeans tot handige smartphone accessoires. Het is echter altijd een verrassing welke producten er daadwerkelijk worden aangeboden; de dagaanbieders verklappen nooit welk product of dienst zij de volgende dag met hoge korting gaan aanbieden. Tip: schrijf je in voor de DailyDeals nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van de beste aanbiedingen!

Aanbiedingen

Ik heb een vraag over een specifieke aanbieding, bij wie kan ik terecht?

DailyDeals.nl biedt enkel een overzicht van alle dagaanbiedingen en verkoopt zelf geen producten. Wil je meer weten over een bepaalde aanbieding, dan kun je het beste even contact opnemen met de klantenservice van de webshop die het betreffende product aanbiedt. Elke shop heeft een eigen informatie pagina op DailyDeals.nl waar je de contactgegevens van de klantenservice van de shop vindt.

De aanbieding is verlopen of uitverkocht maar ik wil deze toch kopen. Wat nu?

Iedere aanbieding is slechts 24 uur beschikbaar en kan daarna niet meer tegen de actieprijs worden gekocht. Na deze periode, of wanneer het product is uitverkocht, heb je helaas je kans gemist. Bij dagaanbiedingen geldt namelijk altijd: OP=OP! Houd DailyDeals goed in de gaten zodat je geen aanbieding meer mist en altijd up-to-date bent van de laatste online aanbiedingen!

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, alle advies- en actieprijzen die worden getoond zijn altijd inclusief BTW. Er worden met uitzondering van de verzendkosten en eventuele transactiekosten dus geen extra kosten in rekening gebracht wanneer je een product op de website van de aanbieder bestelt.

Zijn de prijzen inclusief verzendkosten?

Nee, de actieprijzen zijn exclusief verzendkosten. Bij elke aanbieding wordt duidelijk vermeld hoeveel verzendkosten je moet betalen om de bestelling bij je thuis of een ander gewenst adres te laten bezorgen, aangezien dit per website verschilt. Wanneer er geen verzendkosten voor een aanbieding worden gerekend, wordt dit ook duidelijk vermeld. Let hierbij op het ‘Gratis verzending’ label!

Hoeveel stuks mag ik bestellen?

Het maximale aantal producten dat je kan bestellen verschilt per aanbieding en per webshop. Wegens de beperkte voorraad kan het zo zijn dat je slechts een beperkt aantal van een aanbieding kan bestellen. Indien je meerdere exemplaren wilt bestellen, kijk dan goed op de website van de dagaanbieder of dit mogelijk is. Zo kun je teleurstelling voorkomen!

Hoe kan ik de aanbiedingen betalen?

De betaalmogelijkheden verschillen per aanbieder. Bij de meeste dagaanbieders kun je betalen met iDEAL en creditcard. Ook betalen met PayPal behoort vaak tot de betaalmogelijkheden. Kijk voor meer informatie over de betaalmogelijkheden op de informatiepagina van de betreffende shop.

Er staat een fout in een aanbieding. Waar kan ik dit doorgeven?

De redactie van DailyDeals controleert alle aanbiedingen dagelijks uitvoerig op fouten. Mocht je onverhoopt toch een onjuistheid tegenkomen, aarzel dan niet dit even door te geven. Dit wordt namelijk gewaardeerd door onze redactie, maar ook door andere bezoekers van DailyDeals.nl! Maak voor het melden van een fout gebruik van het contactformulier.

Ik wil de aanbieding delen/doorsturen, kan dat?

Ja, dat kan! Wanneer je een dagaanbieding tegenkomt die je graag wilt delen met een vriend of familielid, biedt DailyDeals daar meerdere mogelijkheden voor. Zo kun je bij iedere aanbieding gebruik maken van de Share-knop waarmee je eenvoudig een aanbieding per e-mail of via Social Media kan doorsturen.

Aanbieders

Bij welke partij koop ik de getoonde dagaanbiedingen?

DailyDeals.nl biedt enkel een overzicht van alle dagaanbiedingen en verkoopt zelf geen producten. Wanneer je een aanbieding koopt, koop je deze bij een onafhankelijke webwinkel. Deze shops zijn geheel verantwoordelijk voor de afhandeling en levering van jouw bestelling.

Worden alle shops in het overzicht gecontroleerd op betrouwbaarheid?

Absoluut! De redactie van DailyDeals.nl beoordeelt nieuwe webshops uitgebreid op service en betrouwbaarheid. Alleen websites die worden goedgekeurd vind je uiteindelijk terug in het overzicht, zodat jij zorgeloos van de aanbiedingen kan profiteren! Natuurlijk kan het onverhoopt altijd gebeuren dat er iets mis gaat met je bestelling. Neem in dat geval contact op met de klantenservice van de shop waar je je bestelling hebt geplaatst.

Ik heb een klacht over een aanbieder, waar kan ik deze indienen?

Heb je onverhoopt een negatieve ervaring met een van de aanbieders uit het overzicht? Laat dit ons dan gerust weten! DailyDeals bemiddelt graag tussen jou en de betreffende shop om tot een passende oplossing te komen wanneer je er zelf met de klantenservice niet uitkomt.

Waarom zie ik mijn favoriete dagshop niet terug in het overzicht?

Ken jij een dagaanbieding die ontbreekt in het dagaanbiedingen overzicht? Het wordt zeer gewaardeerd wanneer je onze redactie hierover informeert via het contactformulier. Na eventuele goedkeuring wordt de dagaanbieding opgenomen in het overzicht van DailyDeals.nl.

Bestelling

Ik heb een vraag over mijn bestelling, waar kan ik terecht?

Neem voor vragen over je bestelling contact op met de klantenservice van de betreffende shop waar jij je bestelling hebt geplaatst. Je vindt de contactgegevens van de klantenservice op de informatiepagina van iedere dagaanbieder.

Ik ben niet tevreden over een product dat aan mij is geleverd. Wat nu?

Jammer dat je bestelling niet voldoet aan je verwachtingen. Neem voor meer informatie over het retourneren en/of ruilen van je bestelling contact op met de klantenservice van de shop waar jij je bestelling hebt geplaatst. Let op; ruilen is niet altijd mogelijk, aangezien de voorraad van een aanbieding vaak beperkt is!

Ik wil graag weten wat de status van mijn order is, aan wie stel ik deze vraag?

Neem voor meer informatie over de status van je bestelling contact op met de klantenservice van de betreffende shop. Vermeld bij het contact met de klantenservice duidelijk je ordernummer en contactgegevens zodat je vraag snel kan worden beantwoord.

Ik heb betaald maar mijn bestelling nooit ontvangen. Wat nu?

Neem voor meer informatie over de status van je bestelling contact op met de klantenservice van de betreffende shop. Vermeld bij het contact met de klantenservice duidelijk je ordernummer en contactgegevens zodat je vraag snel kan worden beantwoord.

Account

Wat zijn de voordelen van een account op DailyDeals.nl?

Een account op DailyDeals.nl heeft vele voordelen! Zo kun je jouw persoonlijke nieuwsbrief instellingen beheren door het tijdstip te kiezen wanneer jij de nieuwsbrief het liefst ontvangt en de nieuwsbrief eventueel tijdelijk uit te zetten.. Verder is een account bijzonder handig bij het delen van aanbiedingen met je vrienden, aangezien DailyDeals alvast automatisch jouw gegevens voor je invult. Mocht dit alles je nog niet overtuigen; leden van DailyDeals profiteren geregeld van exclusieve acties!

Hoe maak ik een account aan op DailyDeals.nl?

Via onze registratiepagina maak je eenvoudig en snel een account aan op DailyDeals. Je profiteert dan van vele voordelen! Zo ontvang je dagelijks alle aanbiedingen in je mailbox en profiteer je als lid van DailyDeals van exclusieve ledenacties. Na het inschrijven ontvang je een bevestigingsmail waarmee je jouw persoonlijke account kan activeren.

Ik kan niet inloggen, hoe kan dit?

Na het invullen van je gegevens op de registratiepagina ontvang je een bevestigingsmail waarmee je jouw persoonlijke account kunt activeren. Pas na het activeren van je account kun je op DailyDeals inloggen. Mocht je na activatie toch nog problemen ondervinden met inloggen, neem dan contact op via het contactformulier.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Vul bovenaan de pagina je e-mail adres in en klik vervolgens op ‘Wachtwoord vergeten’. Je ontvangt direct een tijdelijk wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Vergeet niet dit tijdelijke wachtwoord te wijzigen!

Ik wil mijn e-mailadres wijzigen. Hoe doe ik dit?

Log in op DailyDeals.nl en ga vervolgens naar ‘Account instellingen’. Hier vind je jouw persoonlijke instellingen en heb je de mogelijkheid je e-mailadres te wijzigen.

Nieuwsbrief

Welke dagaanbiedingen staan in de nieuwsbrief?

In de DailyDeals nieuwsbrief vind je de beste aanbiedingen van de dag. Daarnaast heb je de mogelijkheid om alle lokale deals van jouw stad te ontvangen. Dit kun je aangeven via ‘Nieuwsbrief instellingen’ nadat je bent ingelogd op DailyDeals.nl.

Hoe kan ik me aanmelden voor de nieuwsbrief?

Bovenaan de homepage van DailyDeals vind je een mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief of bezoek direct de pagina inschrijven voor nieuwsbrief.

Hoe kan ik me afmelden voor de nieuwsbrief?

Wanneer je de nieuwsbrief van DailyDeals niet meer wilt ontvangen, klik dan op de uitschrijflink onderaan iedere nieuwsbrief in je e-mail inbox. Je kunt je ook uitschrijven door in te loggen op DailyDeals en vervolgens naar de persoonlijke nieuwsbriefinstellingen pagina te gaan.

Ik wil de nieuwsbrief liever op een ander tijdstip ontvangen, is dat mogelijk?

Je kan het tijdstip waarop je de nieuwsbrief wilt ontvangen zelf kiezen. Log in op DailyDeals en ga vervolgens naar ‘Nieuwsbrief instellingen’. Hier vind je jouw persoonlijke nieuwsbriefinstellingen en kun je aangeven op welk tijdstip en zelfs op welke dagen je de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Overig

Hoe kan ik met mijn dagaanbieding adverteren op DailyDeals?

Beschik je zelf over een dagaanbieding en wil je graag worden opgenomen in het overzicht op DailyDeals.nl? Neem dan contact op met de redactie via het contactformulier.

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat.

Indien je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, neem dan contact op met onze redactie via het contactformulier.