DailyDeals.nl headerimage

Download de DailyDeals dagaanbiedingen appWil jij dagelijks op de hoogte zijn van de beste dagaanbiedingen? Download dan nu de DailyDeals app voor iOS en Android!

DailyDeals.nl dagaanbiedingen app

Alle dagaanbiedingen binnen handbereik op je smartphone!

Facebook, Instagram, Buienradar; er staan gegarandeerd een aantal apps op je telefoon die je verreweg het meest gebruikt. Het bekijken van deze apps zit zo in je routine dat er geen dag voorbij gaat zonder dat je deze meerdere keren hebt geopend. Misschien voeg jij binnenkort wel een nieuwe app toe aan je lijst met dagelijkse favorieten; DailyDeals.nl heeft namelijk een dagaanbiedingen app waarmee je de beste aanbiedingen van vandaag altijd bij de hand hebt!

De DailyDeals app is te downloaden in de Appstore en Google Play.

Welke deals vind je in de app?

In de DailyDeals app staan iedere dag alle nieuwe dagaanbiedingen die onze redactie dagelijks voor je verzamelt! Je kan heel eenvoudig door alle deals scrollen en doorklikken naar de dagaanbieding van je keuze. Doordat webwinkels het steeds makkelijker maken om ook met je mobiel een bestelling te plaatsen en af te rekenen, kun je vanaf nu altijd én onbeperkt gebruik maken van de dagaanbiedingen via je smartphone!

Nog meer voordeel!

Naast de dagaanbiedingen vind je nog veel meer voordeel in de DailyDeals app. Je scoort o.a. ook de beste deals bij jou in de buurt of in je favoriete steden via het tabblad 'lokale deals'. Dankzij de handige kaartweergave zie jij precies welke deals er in jouw regio te krijgen zijn en bespaar je heel eenvoudig op avondjes uit, etentjes, welnessbehandelingen, dagjes weg en nog veel meer! Ook verzamelt DailyDeals scherpe kortingscodes van populaire webwinkels in de app, zodat je tijdens het online shoppen van extra korting kan profiteren!

Installeer 'm nu!

Android + iOS

DailyDeals.nl smartphone apps