Een veiliger huis hoeft niet duur te zijn

Door: Twan

Iedereen wil het liefst dat zijn of haar huis zo veilig mogelijk is. Je eigen huis is namelijk de eerste plek waar je je veilig hoort te voelen. Veel mensen denken dat een veilig huis veel geld kost. Dit hoeft echter helemaal niet het geval te zijn.

Anti-inbraak tips

Lees hoe je voor een klein bedrag toch een veilig huis creëert. Denk bijvoorbeeld aan eens aan het kopen van een kluis om je waardevolle spullen in op te bergen en het kopen van andere producten zoals camera's en brandalarmen. Daarnaast kan je ook een aantal dingen toepassen die helemaal geen geld kosten.

Een kluis voor je waardevolle spullen

Een kluis is ideaal als je wil dat je waardevolle spullen veilig op een plek liggen waar niemand er bij kan. Een kluis is namelijk moeilijk om te kraken. Een kluis hoeft bovendien ook helemaal niet duur te zijn. Je hebt al een goede kluis voor een bedrag van 50 euro. Je hebt kluizen in verschillende soorten en maten. Allereest heb je de elektronische kluis. Dit is een kluis met een elektronisch slot er op. Bij sommige elektronische sloten heb je ook nog een sleutel nodig om hem open te maken. Hierdoor wordt het al helemaal erg lastig om hem open te breken. Naast een elektronische kluis heb je ook nog een brandwerend kluis. Bij een brandwerende kluis zijn al je waardevolle spullen veilig bij brand of bij water. Een brandwerende kluis is vaak van sterker materiaal, waardoor hij ook iets duurder is. Naast de elektronische en de brandwerende kluis, heb je ook de afstortkluis. Dit is ideaal voor bedrijven die veel cash geld per dag binnen krijgen. Een afstortkluis is namelijk een stuk voordeliger dan een kassa. Kwalitatief goede kluizen met cijferslot koop je bij Kluis-Kopen.nl

Het kopen van camera's en brandalarmen

Naast het kopen van een kluis om een veiliger gevoel te creëren kan je er ook voor kiezen om camera's en brandalarmen te kopen. Je denkt vast dat dit veel geld kost, dit is echter helemaal niet zo. Als je goed op het internet zoekt ben je niet erg veel geld kwijt. Er zijn namelijk vaak aanbiedingen op camera’s en brandalarmen. Het makkelijkst is om te kijken tussen onze dagaanbiedingen. Zit de camera of brandalarm er niet tussen? Kijk dan gewoon even de dag er na op deze website en wellicht zit die er dan wel tussen!

Gratis manieren om je huis beter te beveiligen

Naast het kopen van een kluis, camera’s en brandalarmen kan je ook nog een aantal dingen toepassen die geen geld kosten.

Waardevolle spullen

Laat bijvoorbeeld geen waardevolle spullen in het zicht op tafel liggen. Zo maak je het inbrekers wel erg gemakkelijk.

Social media

Met de komst van social media wordt het bovendien inbrekers erg gemakkelijk gemaakt om in te breken. Woon je op jezelf en ga je op vakantie of ga je met het hele gezin weg? Plaats dan niet tijdens de vakantie al foto’s op social media. Anders weet de inbreker direct dat er niemand in je huis aanwezig is.

Geplaatst op 23 juli 2018