MediaMarkt stunt met aanbiedingen tijdens BTW? Weg ermee! dagen

Door: Evelien

Heb jij een nieuwe TV, laptop of koelkast hoog op je verlanglijstje staan? Tot en met zondag 28 januari krijg je de kans om maar liefst 21% korting te scoren op honderden producten tijdens de BTW? Weg ermee! dagen van MediaMarkt. De winkel neemt zowel in haar filialen als in de webshop de BTW voor eigen rekening. De actie van MediaMarkt is ieder jaar een ontzettend groot succes en de aanbiedingen vliegen de (digitale) toonbank over. OP=OP, dus wacht niet te lang!
Mediamarkt weg ermee

MediaMarkt 21% BTW aanbiedingen

De 21% BTW? Weg ermee! dagen van MediaMarkt zijn vandaag van start gegaan. Tot en met aanstaande zondag 28 januari profiteer je van 21% BTW-korting op honderen producten, zoals TV's, home cinema, camera's, smartphones, tablets en nog veel meer! De BTW neemt MediaMarkt namelijk voor eigen rekening. Bij elk product staat duidelijk aangegeven of de korting van toepassing is. Zo weet je zeker dat je de komende dagen bij al je MediaMarkt aankopen profiteert van zeer scherpe aanbiedingen en kortingen. O.a. games, films, software, cadeaukaarten en accessoires zijn uitgesloten voor deze actie.

Populaire actie en dagaanbiedingen

Liefhebbers van elektronica, gadgets en andere apparaten hebben de BTW? Weg ermee! dagen van MediaMarkt al wekenlang in hun agenda staan. De stuntactie van MediaMarkt is uitgegroeid tot een belangrijk evenement voor prijsbewuste shoppers en koopjesjagers. De winkel biedt haar klanten normaalgesproken al de MediaMarkt Prijsbelofte, waarmee de winkel belooft dat je in de filialen en webshop van de elektronicawinkel altijd de beste prijs betaalt. Tijdens de BTW-dagen gaat MediaMarkt met haar aanbiedingen nog verder onder deze scherpe prijzen zitten. De komende dagen zijn dus bij uitstek hét moment om een nieuwe TV, laptop of ander apparaat op de kop te tikken! Zoals je van MediaMarkt bent gewend presenteert de webshop iedere dag een dagaanbieding, die tijdens de BTW? Weg ermee! dagen extra scherp geprijsd is.

Scherpe concurrentie

Andere webwinkels houden de prijzen van concurrent MediaMarkt natuurlijk scherp in de gaten. Om niet achter te blijven op al het BTW-geweld organiseren diverse andere webshops dit weekend ook uitverkopen en acties om te stunten met hun prijzen. O.a. BCC.nl, PlatteTVDiscounter.nl, Televisiewinkel.nl en Koffiediscounter.nl geven klanten t/m zondag ook korting op de BTW of matchen de extra scherpe prijzen van MediaMarkt!

Geplaatst op 25 januari 2018