Hoe maak je gebruik van dagaanbiedingen?

Door: Evelien

Wanneer je DailyDeals.nl voor het eerst bezoekt vliegen de dagaanbiedingen je letterlijk om de horen! Dankzij de termen 'daily deal' en 'aanbieding van de dag' heb je vast al begrepen dat de deals op onze aanbiedingen website slechts zeer tijdelijk beschikbaar zijn. Maar hoe maak je eigenlijk gebruik van zo'n dagaanbieding? We leggen het je graag uit!

DailyDeals.nl dagaanbiedingen afbeelding artikel

Voor je je stort in de wereld van dagaanbiedingen is het een goed idee om wat meer te weten te komen over de werkwijze van daily deals en de partijen die deze zeer scherpe aanbiedingen dagelijks aanbieden. Je moet hierbij weten dat DailyDeals.nl zelf geen producten verkoopt; op onze aanbiedingen website vind je enkel een verzameling van de beste deals van vandaag, handig bij elkaar in een overzicht. Zo hoef je niet iedere dag honderden websites af te struinen op zoek naar de beste koopjes, maar kun je simpelweg één startpunt hanteren voor je koopjesjacht! Wij raden iedereen aan om het checken van de nieuwe dagaanbiedingen in je dagelijkse routine te verwerken, bijvoorbeeld tijdens je lunchpauze. Zo weet je zeker dat je nooit een topaanbieding mist!

Dagaanbiedingen bestellen

Wanneer je door de aanbiedingen heen scrollt en iets ziet wat je graag zou willen kopen, dan kun je op de oranje 'Bekijk nu' knop klikken. Je wordt vervolgens doorverwezen naar de webshop van de desbetreffende aanbieder. Plaats het product in je winkelwagen en doorloop het bestelproces om je bestelling te voltooien. Het kan zijn dat je wordt gevraagd om eerst een account aan te maken voor je een bestelling plaatst; vul hiervoor je e-mailadres in en kies een wachtwoord. Vaak moet je je account even bevestigen door op een link te klikken in een bevestigingsmail. Dit werkt zeer eenvoudig en snel; binnen no-time kun jij je aankoop afronden. De webwinkel is vervolgens verantwoordelijk voor de levering van je bestelling én de bijbehorende klantenservice. Kom je er niet uit met een bepaalde partij? Neem dan gerust contact op met DailyDeals, dan helpen we je graag verder!

Dagaanbiedingen betalen

De betaalmogelijkheden verschillen per aanbieder. Wel kun je in je vertrouwde bankomgeving afrekenen met iDEAL bij vrijwel alle webshops in het overzicht. Ook behoort betalen met creditcard (VISA/Mastercard/American Express) vaak tot de mogelijkheden. Andere vaak aangeboden betaalopties zijn PayPal en Mr Cash (voor België). Sommige webwinkels bieden de mogelijkheid om je bestelling achter te betalen met AfterPay. Wil je voor het doen van een aankoop precies weten hoe je kan betalen bij de webshop van je keuze? Klik bij iedere aanbieding op het logo van de desbetreffende aanbieder om alles te weten komen over deze partij!

Verzendtijd en levering

De verzendtijd van dagaanbiedingen verschilt ontzettend per aanbieder en loopt uiteen van 1 werkdag tot 3 weken. Let bij het plaatsen van je bestelling goed op de aangegeven levertijd, zeker wanneer je een product snel in huis moet hebben! Sommige dagaanbieders kiezen ervoor om alle aanbiedingen in te kopen vóór deze online worden verkocht en kunnen hierdoor snel verzenden, terwijl andere partijen producten minder snel kunnen verzenden omdat zij geen eigen voorraad hebben. Deze webshops werken samen met leveranciers om nog scherpere deals aan te kunnen bieden zonder een eigen magazijn nodig te hebben. Met behulp van dropshipping worden de producten uiteindelijk zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd.

Help! De dagaanbieding is uitverkocht!

Iedere aanbieding is slechts 24 uur beschikbaar en kan daarna niet meer tegen de actieprijs worden gekocht. Na deze periode, of wanneer het product is uitverkocht, heb je helaas je kans gemist. Bij dagaanbiedingen geldt namelijk altijd: OP=OP! Houd DailyDeals goed in de gaten zodat je geen aanbieding meer mist en altijd up-to-date bent van de laatste online aanbiedingen!

Geplaatst op 16 maart 2018