Merkhorloges scoor je dagelijks bij Daily Watch Club!

Door: Evelien

Vanaf vandaag vind je een nieuwe aanbieder van dagaanbiedingen op DailyDeals.nl. Dit keer gaat het om een bijzondere partij; Daily Watch Club biedt namelijk iedere dag gave merkhorloges voor zeer scherpe prijzen aan. Denk hierbij aan horloges van merken als Hugo Boss, Calvin Klein en Seiko. Wil jij ook een nieuwe eyecatcher voor om je pols? Check dan dagelijks de Daily Watch Club dagaanbieding!
artikel afbeelding daily watch club 3

Merkhorloges voor discountprijzen

Nieuw op DailyDeals.nl: Daily Watch Club. Deze dagaanbieder uit Rotterdam focust zich op het aanbieden van horloges van populaire merken, maar dan voor zeer scherpe stuntprijzen! Bij Daily Watch Club scoor je dagelijks horloges van merken als Calvin Klein, Hugo Boss en Seiko. Bestellen is heel eenvoudig en snel; je kan met bijna alle denkbare betaalmethodes betalen. Naast de dagaanbieding kun je ook horloges scoren in de Daily Watch Club Outlet; hier vind je de laatste stuks uit de voorraad met extra kortingen tot 50%.

Aangenaam!

Daily Watch Club is een initiatief van Wouter en Philips uit Rotterdam. Ze stellen zich graag even voor:

"Welcome to the Club, wij zijn Wouter en Philip, oprichters van de Daily Watch Club. Van kinds af aan hebben wij altijd een passie gehad voor horloges en gadgets. In 2011 zijn wij ons eigen merk in houten accessoires begonnen, eenmaal in de fashion wereld realiseerden wij dat er een hoop mensen zijn die de hoge prijzen van merkhorloges niet kunnen of willen betalen. Hierdoor zijn wij begonnen aan de reis van de Daily Watch Club. Wij hebben een betrouwbare deal site opgericht, een community, een club, waar horlogeliefhebbers de perfecte accessoire voor elke gelegenheid kunnen vinden.

Ons HQ zit gevestigd in Rotterdam, het concept zal eerst gelanceerd worden in Nederland, Frankrijk en België. Binnenkort zelfs in heel Europa! Ons doel is om de grootste horloge dealsite binnen Europa te worden. We willen jullie bedanken voor het mogelijk maken van deze reis en hopen dat jullie ons blijven volgen."

afbeelding artikel daily watch club 4

Daily Watch Club dagaanbieding

Ben jij benieuwd naar de Daily Watch Club aanbieding van vandaag? Op DailyDeals zie je iedere dag welk merkhorloge je vandaag met hoge korting kan scoren! Voor alle aanbiedingen geldt natuurlijk OP=OP! Wacht daarom niet te lang met het maken van je beslissing, want voor je het weet is iemand anders er vandoor met het horloge van je dromen!

Geplaatst op 2 maart 2018