iBOOD Hunt: 1.000 dagaanbiedingen in 48 uur!

Door: Evelien

Yes! Het is weer zo ver; de iBOOD Hunt gaat morgen van start. Deze razend populaire online koopjesjacht duurt dit keer 48 uur. Je kan je 2 dagen verlekkeren aan te gekke superdeals. iBOOD heeft meer dan 1.000 aanbiedingen voor je klaar staan, die natuurlijk ook tijdens deze editie van de Hunt weer in razend tempo voorbij gaan komen. Talloze populaire producten worden met bizarre korting aangeboden maar de voorraad is zéér beperkt. Zorg dus dat je er snel bij bent! iBOOD gooit ook de iBOOD Box weer in de uitverkoop. Weet jij deze heilige graal van de dagaanbiedingen in de wacht te slepen?

artikel afbeelding ibood hunt

Wat is de iBOOD Hunt?

De iBOOD Hunt is de grootste en meest populaire online koopjesjacht van Nederland. Binnen een zeer korte tijd jaagt iBOOD er honderden deals doorheen. De korting is extra hoog en prijzen extra scherp, dus pak je kans en scoor eindelijk die nieuwe Playstation 4, iPhone, boormachine of Airfryer. Zorg wel dat je snel bent met beslissen; voor je het weet is de deal verlopen óf gaan andere koopjesjagers er met jouw favoriete product vandoor. De Hunt vindt dit keer plaats van dinsdag 27 februari 0.00 uur tot woensdag 28 februari 23.59 uur. Tijdens deze editie van de iBOOD Hunt kunnen trouwens ook Belgische koopjesjagers profiteren van de mega-kortingen, want ook op iBOOD.be is het Hunt-tijd!

artikel afbeelding ibood hunt 2

Mysterieuze iBOOD Box

In de grootste dromen van echte koopjesjagers kom je waarschijnlijk een iBOOD Box tegen. Deze Box is bij elke Hunt altijd ontzettend populair. Meerdere keren per Hunt gooit iBOOD een verrassingsdoos in de verkoop, boordevol gave producten. Het bedrag wat jij voor de iBOOD Box betaalt is altijd vele malen lager dan de waarde die er in zit. Je weet dus zeker dat je een goede deal te pakken hebt! De iBOOD Box is altijd binnen no-time uitverkocht, zorg dus dat je voorbereid bent!

Uitdelen tijdens Happy Hour!

Nee, iBOOD trakteert niet op gratis drank tijdens de Hunt. Wel wordt er tijdens Happy Hour getrakteert op gratis verzending! Als jij tijdens Hunt Happy Hour een deal op de kop tikt, betaal je hierover dus geen verzendkosten. Op de website van iBOOD.com wordt duidelijk aangegeven wanneer het Happy Hour is. De dagshop heeft alvast laten weten de Hunt vannacht om 0.00 uur af te trappen met een uur gratis verzending.

artikel afbeelding ibood hunt 3

Dagaanbiedingen van iBOOD.com

iBOOD.com is de eerste dagaanbiedingen webshop van Nederland. Het bedrijf trad eind september 2005 in de voetsporen van het Amerikaanse Woot.com, dat in 2004 de eerste dagaanbieding online zette. iBOOD, wat staat voor 'Internet's Best Online Offer Daily' is opgericht door Joran Prinssen en Dennis Sanders. Sinds de oprichting is de website meerdere keren uitgeroepen tot Website van het Jaar in de categorie E-commerce. De eerste iBOOD Hunt vond plaatst op 5 maart 2009. In april 2015 nam Media-Satun, het moederbedrijf van Media Markt, een meerderheidsbelanging in iBOOD. Sinds de overname is de inkoopkracht van iBOOD enorm vergroot en kan er nog meer worden gestunt met scherpe prijzen.

Geplaatst op 26 februari 2018