Dagaanbiedingen van Koopjedeal.nl: terug van weggeweest

Door: Evelien

Heb jij het al gezien? De dagaanbiedingen van Koopjedeal.nl zijn weer dagelijks te vinden op DailyDeals.nl. Je vindt dagelijks twee nieuwe aanbiedingen van de dagshop uit Lelystad in het overzicht. Koopjedeal is een tijdje afwezig geweest op DailyDeals, maar nu weer helemaal terug van weggeweest. De dagshop biedt voor ieder wat wils; van smartphone kabel tot boxspring!

Koopjedeal dagaanbiedingen

Nieuwe dagaanbiedingen van Koopjedeal vind je vanaf nu weer iedere dag op DailyDeals.nl. Koopjedeal was een tijdje afwezig op ons aanbieding overzicht, maar vanaf nu kun je hier weer dagelijks nieuwe dag deals van de webshop uit Lelystad vinden. Koopjedeal staat bekend om haar diverse aanbod. Iedere dag presenteert de shop 6 nieuwe dagaanbiedingen in 6 verschillende categorieën. Zo scoor je iedere dag scherpe deals op het gebied van Wonen, Elektronica, Mode & Verzorging, Hobby & Vrije Tijd, Slapen en Huishouden. Koopjedeal plaatst ook regelmatig speciale aanbiedingen in de krant, zoals het AD, de Volkskrant, Trouw en de Telegraaf. Ook deze deals vind je eenvoudig terug in de webshop van deze dagaanbiedingen-specialist.

Veilig shoppen

Met gemak veilig shoppen, dat is iets wat Koopjedeal voor al haar klanten mogelijk wil maken. De dagaanbieder heeft haar klantenservice dan ook goed op orde. Koopjedeal is zowel per telefoon en e-mail als Social Media goed bereikbaar. Wil je direct met een medewerker contact? Gebruik dan de chatfunctie. Dat Koopjedeal veel aandacht besteedt aan service laat zich zien in de hoge score die Koopjedeal ontvangt op beoordelingswebsite KiyOh. Uit meer dan 16.000 klantenrecensies wordt Koopjedeal beoordeeld met een 8,7!

Het verhaal van Koopjedeal

Koopjedeal.nl werd in 2012 opgericht door de Ilias Ahayan en Karrar Al-Hasa’i uit Lelystad. Hun missie: alle mensen in staat stellen om elke dag gemakkelijk de allerleukste producten en deals te scoren tegen enorm lage prijzen. De jonge ondernemers deden in het begin van Koopjedeal alles zelf; van inkoop tot verzending. De dagshop is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste webshop met dagaanbiedingen van Nederland. Koopjedeal.nl heeft meer dan 700.000 actieve gebruikers per maand en presenteert dagelijks 6 nieuwe deals.

Geplaatst op 23 februari 2018