Nieuwe website met meer dagaanbiedingen voor VoordeelVanger

Door: Evelien

De aanbiedingen website VoordeelVanger heeft een make-over gekregen! Met een nieuwe website maakt het bedrijf uit Laren het nu nog makkelijker om dagaanbiedingen via VoordeelVanger te bestellen. De nieuwe website is sneller, veiliger en overzichtelijker zodat je naar hartenlust kan shoppen! Ook kun je vanaf nu extra korting op aanbiedingen krijgen wanneer je groot inkoopt!
dagaanbiedingen Voordeelvanger

Alle aanbiedingen van VoordeelVanger

Sinds de oprichting van VoordeelVanger heeft de Larense dagshop altijd hard gewerkt om haar aanbod van dagaanbiedingen continu uit te breiden. Je vindt dan ook dagelijkse meerdere nieuwe aanbiedingen met hoge korting op de website. VoordeelVanger biedt voor ieder wat wils; van dekbedovertrek tot IP-camera en van keramische pannen tot wandelschoenen. Naast haar reguliere aanbod heeft VoordeelVanger ook nog een speciale SALE-pagina online staan waar je aanbiedingen vindt die extra zijn afgeprijsd én langer dan 24 uur geldig zijn.

Meer kopen? Meer korting!

Door het lanceren van een nieuwe website kan VoordeelVanger vanaf nu extra korting bieden wanneer je meer stuks van een bepaalde aanbieding koopt. Zoals je waarschijnlijk wel weet is inkopen in grote hoeveelheden altijd een goed idee wanneer je wil besparen. Bij iedere dagaanbieding wordt duidelijk weergegeven of je van extra voordeel profiteert wanneer je meer dan één stuk koopt. Dit is bijvoorbeeld erg handig bij gebruiksartikelen als scheermesjes, opzetborstels en batterijen, die je natuurlijk nooit genoeg op voorraad kan hebben! Sla jij ook graag groot in? Check dan regelmatig de dagaanbiedingen van VoordeelVanger om op een voordelige manier je voorraadkast te vullen.

Betaalmogelijkheden

Zoals gezegd wil VoordeelVanger het bestellen van aanbiedingen zo makkelijk mogelijk maken. Met een nieuw, duidelijk bestelproces is dit slechts een kwestie van een paar klikken! De website biedt daarnaast tal van betaalmogelijkheden, zodat je met je favoriete betaalmethode kan afrekenen. Je kan uiteraard betalen via iDEAL, maar ook kiezen voor AfterPay, PayPal of creditcard. Belgische klanten kunnen probleemloos betalen via Bancontact/Mr. Cash.

Voordeelvanger betalen

Beoordelingen

De nieuwe website van VoordeelVanger zal vast en zeker bijdragen aan de positieve ervaringen die klanten hebben met deze webshop vol aanbiedingen. VoordeelVanger weet zich al jaren te onderscheiden van andere partijen door haar hoge klantbeoordelingen op reviewwebsite Kiyoh. Met een gemiddeld cijfer van een 8,9 op meer dan 3.800 beoordelingen weet je zeker dat je je bij VoordeelVanger niet druk hoeft te maken om retourzendingen of klantenservice. Deze zaken zijn namelijk prima geregeld door de dagshop. Daarnaast heeft VoordeelVanger het Qshops keurmerk in Nederland behaald en kunnen Belgische klanten zonder zorgen shoppen wanneer ze het BeCommerce keurmerk op de website zien staan.

VoordeelVanger op DailyDeals

De dagaanbiedingen van VoordeelVanger hebben sinds het moment dat DailyDeals in de lucht is dagelijks tussen de andere daily deals gestaan. Iedere dag wordt jij als koopjesjager verrast met zeer voordelige en uiteenlopende aanbiedingen. Daarnaast is er een grote kans dat je VoordeelVanger voorbij hebt zien komen op TV. De shop zendt namelijk regelmatig reclamespots uit op RTL5, RTL7, RTL8, SBS6 en NET5. Op de VoordeelVanger informatiepagina op deze website vind je allerlei handige informatie over deze dagshop, zoals de contactgegevens van de klantenservice.

Geplaatst op 11 januari 2018